DOLAR 33,9008 0.03%
EURO 37,6352 -0.04%
ALTIN 2.809,880,81
İstanbul
28°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:38

İKİNDİ'YE NAMAZ VAKTİ

TMF Milli Takımı Portekiz’de Yarışacak
18 okunma

TMF Milli Takımı Portekiz’de Yarışacak

ABONE OL
6 Ağustos 2024 11:05
TMF Milli Takımı Portekiz’de Yarışacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımı Portekiz’de Yarışacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından yapılan açıklamaya göre, milli sporcular Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, 9-11 Ağustos tarihlerinde Portimao’da düzenlenecek yarışlarda mücadele edecekler. Bu yarışlar Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası’nda (WSSP) gerçekleştirilecek olan sezonun 7. ayak yarışları olacak.

Toprak Razgatlıoğlu’nun Performansı

ROKiT BMW Motorrad takımıyla yarışan Toprak Razgatlıoğlu, her yarışta gösterdiği olağanüstü performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 9 Ağustos Cuma günü serbest antrenmanlara çıkacak olan milli motosikletçi, 10 Ağustos Cumartesi günü birinci yarışta TSİ 20.00’de, 11 Ağustos Pazar günü ise superpole yarışı ve ikinci ana yarışta yer alacak. Yarışlar Red Bull TV’den canlı olarak yayınlanacak. Toprak, Portekiz’deki ilk yarışı kazanması durumunda üst üste 11. zaferini elde ederek rekor kırmayı hedefliyor.

Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü’nün Yarış Programı

Milletlerarası arenada mücadele eden Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü, Dünya Supersport Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecekler. Bahattin Sofuoğlu MV Agusta Reparto Corse takımıyla, Can Öncü ise Kawasaki Puccetti takımıyla yarışacaklar. İkili, 9 Ağustos Cuma günü serbest antrenmanlar ve superpole ile başlayacak olan yarışlarda, 10 Ağustos Cumartesi ve 11 Ağustos Pazar günleri yarış pistine çıkacaklar. Bu heyecan dolu yarışlar da kaçırılmayacak!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP