DOLAR 33,9008 0.03%
EURO 37,6352 -0.04%
ALTIN 2.809,880,81
İstanbul
28°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA NAMAZ VAKTİ

THY ve TÜRKSAT İş Birliği İmzaladı
32 okunma

THY ve TÜRKSAT İş Birliği İmzaladı

ABONE OL
22 Temmuz 2024 16:18
THY ve TÜRKSAT İş Birliği İmzaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

THY ve TÜRKSAT İmzaları İngiltere’de Atıldı

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, İngiltere’de düzenlenen havacılık fuarında önemli bir işbirliği imzalandı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok’un katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, stratejik bir proje için anlaşmaya varıldı.

Yeni Nesil Uçak İçi Bağlantı Teknolojileri Geliyor

Projenin hedefi, THY’nin mevcut filosunu en son uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle güçlendirmek ve yeni uçakları bu teknolojilerle donatarak hizmet kalitesini artırmak. Proje, bu yıl sonunda başlayacak ve iki yıl içinde tamamlanacak.

Yolculara Sınırsız ve Kesintisiz İnternet Deneyimi

THY, projenin tamamlanmasıyla filosunun büyük bir bölümünde ücretsiz ve sınırsız IFC hizmeti sunacak. Yolcular, daha hızlı ve kesintisiz internet deneyiminin keyfini çıkarabilecekler.

Yerli ve Uluslararası İş Birlikleri

THY, en iyi IFC hizmet çözümlerini sunabilmek için yerli ve uluslararası tedarikçilerle iş birlikleri yapıyor. Projenin yürütülmesinde, THY’nin kabin içi sistemler iştiraki TCI Aircraft Interiors ve TÜRKSAT iş birliği yapacak. Ayrıca, Türk şirketlerine destek sağlayarak yerli teknolojinin gelişimine katkıda bulunacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP