DOLAR 33,9008 0.03%
EURO 37,6352 -0.04%
ALTIN 2.809,880,81
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:08

İMSAK'A NAMAZ VAKTİ

Tekirdağ’da Ayçiçeği Tarlalarının Güzelliği
30 okunma

Tekirdağ’da Ayçiçeği Tarlalarının Güzelliği

ABONE OL
6 Temmuz 2024 14:30
Tekirdağ’da Ayçiçeği Tarlalarının Güzelliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tatil sezonunun başlamasıyla birlikte Tekirdağ-Çanakkale kara yolu üzerindeki ayçiçeği tarlaları, yolculuk yapanlar için görsel bir şölen oluşturuyor. Yoldan geçenler, tarlalardaki ayçiçeklerinin oluşturduğu renk cümbüşünün keyfini çıkarırken, bazı sürücüler ise durup bu güzellikleri fotoğraflamaya çalışıyorlar.

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Tekirdağ – Çanakkale kara yolunu kullananların renkli tarlalar arasında keyifli bir yolculuk deneyimi yaşadıklarını belirtiyor. Ayçiçeği tarlalarının, yolculuk edenlere doğal bir güzellik sergilediğini vurgulayan Hacıoğlu, “Tekirdağ her mevsim farklı bir doğal güzellik sunmaktadır. Nisan ayında kanolalar, haziran ayında lavantalar ve şimdi de ayçiçekleriyle sarıya bürünen tarlalarımız, göz kamaştırıcı manzaralar sunuyor. Yol boyunca bu tarlaları gören sürücüler, durup fotoğraf çekmek ve bu anları ölümsüzleştirmek istiyorlar. Bu güzellikler, Tekirdağ’ın turizmine de önemli katkılar sağlıyor. Ziyaretçiler, ayçiçeği tarlalarının yanı sıra kentin diğer turistik aktivitelerini de keşfedebiliyorlar.” şeklinde konuşuyor.

Kamyon şoförü Aşkın Topçu da ayçiçeği tarlalarının göz alıcı manzarasına hayran kaldığını belirterek, bu tarlalar arasında seyahat etmenin keyifli olduğunu ifade ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP