DOLAR 34,0704 0.13%
EURO 37,9416 0.17%
ALTIN 2.823,94-0,03
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

19:21

AKŞAM'A NAMAZ VAKTİ

Sanat ve Kültür Festivali: Renkli Etkinlikler ve Unutulmaz Performanslar
  • ADIM HABER
  • Yaşam
  • Sanat ve Kültür Festivali: Renkli Etkinlikler ve Unutulmaz Performanslar
17 okunma

Sanat ve Kültür Festivali: Renkli Etkinlikler ve Unutulmaz Performanslar

ABONE OL
18 Ağustos 2024 13:46
Sanat ve Kültür Festivali: Renkli Etkinlikler ve Unutulmaz Performanslar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Festivalde Sanat ve Kültür Bir Arada

Festival kapsamında birbirinden renkli etkinlikler halkla buluşuyor. Sergilerden tiyatro oyunlarına, konserlerden çocuk etkinliklerine kadar geniş bir yelpazede sanatseverlerin ilgisini çekiyor.

Oğuzhan Koç Heyecanı

Festivalin birinci gününde, Etkinlik ve Miting Alanı’nda sahne alan Oğuzhan Koç, unutulmaz bir konser verdi. Sevilen şarkılarıyla dinleyicilere keyifli anlar yaşatan Koç’a, coşkulu kalabalık da eşlik etti.

Nurullah Akçayır’dan Muhteşem Konser

Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne alan sanatçı Nurullah Akçayır, “Yürekten Dile Türküler” konseriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Akçayır’ın performansı, dinleyicilerden tam not aldı.

Meali Sema Mukabelesi Üç Kümbetler’de

Üç Kümbetler Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Meali Sema Anlatımlı Sema Mukabelesi, Erzurumlular ile buluştu. Geleneksel ritimlerle renklenen etkinlik, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Aşıklar Sahnesi’nde Unutulmaz Performanslar

Erzurum Kalesi önündeki Kültür Yolu Festivali Aşıklar Sahnesi’nde Erol Ergani, Mustafa Aydın, Ali Serhati ve Aşık Emircan unutulmaz performanslar sergiledi. Türkülerle dolu gece, izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Altay Cem Meriç’ten Keyifli Söyleşi

Yazar Altay Cem Meriç, İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdiği söyleşiyle izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Meriç’in edebiyat ve sanat üzerine yaptığı değerli paylaşımlar dinleyicilerden büyük ilgi gördü.

Zekiye Çomaklı’dan Oya Söyleşisi

Erzurum Resim ve Heykel Müzesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşide Zekiye Çomaklı, “Geçmişten Bugüne Oyalarımız” konusunu ele aldı. Geleneksel el sanatlarının önemine vurgu yapan söyleşi, katılımcılardan tam not aldı.

Festival 25 Ağustos’a Kadar Devam Edecek

Festival kapsamındaki etkinlikler, 25 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Sanatseverler, renkli ve dopdolu programı kaçırmamak için festival alanlarına davetli!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP