DOLAR 34,0893 0.19%
EURO 37,9587 0.23%
ALTIN 2.826,350,06
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

19:21

AKŞAM'A NAMAZ VAKTİ

Meryem Dağı Yamaç Paraşütü Etkinliği
16 okunma

Meryem Dağı Yamaç Paraşütü Etkinliği

ABONE OL
17 Ağustos 2024 17:02
Meryem Dağı Yamaç Paraşütü Etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabah saatlerinde Bilecik’in Vezirhan Belde Parkı’nda toplanan 111 sporcu, heyecan dolu bir gün için Meryem Dağı Yamaç Paraşütü Alanı’na doğru yola çıktı. Etkinlik, Türk Hava Kurumu Bilecik Şube Başkanı İlker Çınar’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Uçuş gösterileri eşliğinde devam eden etkinlikte, sporculara öğle yemeği ikramı yapıldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da katılım gösterdiği organizasyonda, Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ün destekleri büyük önem taşıdı.

Etkinliğe Eskişehir’den katılan İnönü Sportif Havacılık Kulübü sporcusu Ferhat Tosun, Meryem Dağı’nın yamaç paraşütü için ideal bir alan olduğunu belirterek, “Bölgenin rakımı ve termik akımları uçuşlar için çok uygun. Ayrıca muhteşem manzarasıyla da keyifli bir deneyim sunuyor.” dedi.

İstanbul’dan gelen sporcu Mehmet Ali Ay da bölgenin güzelliklerini vurgulayarak, “Meryem Dağı, yeni başlayanlar için bile hava sporları için harika bir seçenek. Doğası ve havası gerçekten çok etkileyici.” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

  • Yarınki programda Pelitözü Gölpark’ta verilecek yemekle devam edecek etkinlik, kahvaltı, teknik toplantı ve uçuş gösterileriyle zenginleşecek.
  • Bilecik’te düzenlenen bu organizasyonun havacılık camiasına olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP