DOLAR 33,9548 0.17%
EURO 37,7023 0.24%
ALTIN 2.820,030,38
İstanbul
23°

AÇIK

05:11

İMSAK'A NAMAZ VAKTİ

Kapadokya Balon Turları
95 okunma

Kapadokya Balon Turları

ABONE OL
15 Nisan 2024 22:18
Kapadokya Balon Turları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

9 günlük bayram tatili vesilesiyle, farklı bölgelerden gelen tatilciler, Kapadokya’nın eşsiz manzarasını balon turuyla keşfetmek için sabahın erken saatlerinde bir araya geldi.

Hazırlıklar ve Kalkış

Ekipler, Nevşehir’in Göreme beldesi ile Çavuşin köyü çevresindeki balon kalkış alanlarında gün doğmadan itibaren hazırlıklara başladı. Konuklar sepetlere yerleştirildikten sonra sıcak hava balonları, gökyüzüne yükselerek bölgeye renk kattı.

Balon Turu Deneyimi

Balon turuna katılan yerli turistler, peribacalarıyla kaplı vadilerin üzerinde süzülerek doğal ve tarihi güzellikleri kuşbakışı seyretme fırsatı buldu. Yaklaşık bir saat süren bu unutulmaz deneyim, konuklara benzersiz bir manzara sunarken heyecan ve mutlulukla dolu anlar yaşattı.

Tatilcilerin Görüşleri

  • Ayça Aksoy: “Muhteşem bir görüntü var. Balona bineceğimiz için çok heyecanlıyım. Herkesi buraya davet ediyorum, ölmeden önce görülmesi gereken bir yer.”
  • Meltem Öztekin: “Kapadokya’ya ilk defa geliyorum. Dün balonların kalkışını otelden izlemiştim, şimdi içinde bulunacağım için çok heyecanlıyım.”
  • Mustafa Kemal Murkalar: “Bayram tatilini Kapadokya’da geçirmek, peribacalarını yakından görmek istedik. Çok mutluyuz.”

Balon Pilotu ve Turizm

Balon pilotu Fatih Uluçay, bölgeyi tercih eden konukların eğlenceli vakit geçirebilmeleri için turizm sektörü olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirtirken, yerli ve yabancı turistler de sıcak hava balonlarının oluşturduğu manzara karşısında fotoğraf çektirmek için hazır bekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP