DOLAR 33,9008 0.03%
EURO 37,6352 -0.04%
ALTIN 2.809,880,81
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:08

İMSAK'A NAMAZ VAKTİ

Iğdır Belediyesi İşçi Protestosu ve AK Partili Meclis Üyelerinin Destek Mesajı
  • ADIM HABER
  • Yaşam
  • Iğdır Belediyesi İşçi Protestosu ve AK Partili Meclis Üyelerinin Destek Mesajı
32 okunma

Iğdır Belediyesi İşçi Protestosu ve AK Partili Meclis Üyelerinin Destek Mesajı

ABONE OL
8 Temmuz 2024 15:21
Iğdır Belediyesi İşçi Protestosu ve AK Partili Meclis Üyelerinin Destek Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Iğdır Belediyesi İşçi Protestosu

Iğdır Belediyesi’nin iş akdine son verdiği 204 işçi ve aileleri, kararın ardından eylemlerine devam ediyor. Belediye bünyesinde çalışırken cuma günü işlerine son verilen işçiler ile aileleri, tepkilerini göstermek amacıyla eski belediye binası önünde bir araya geldi.

Rıza Yalçın Caddesi üzerinden belediye binası önüne yürüyüş düzenleyen işçiler, burada oturma eylemi gerçekleştirdi.

Iğdır Belediye-İş Sendikası Başkanı Himmet Bozan, yaptığı açıklamada, DEM Parti yönetimindeki Iğdır Belediyesi’nin 204 üyeyi haksız ve hukuksuz şekilde işten çıkardığını belirtti.

Bozan, “Zulmedenlerin, baskı kuranların, haksız, hukuksuz şekilde işten atanların peşinde olacağız. Iğdır bizimledir, işçilerimiz işe dönene kadar belediyenin önünde oturacağız.” ifadelerini kullandı.

AK Partili Meclis Üyelerinden Destek

Iğdır’da AK Parti belediye meclis üyeleri de belediyedeki işten çıkarmalara tepki gösterdi ve iş akdine son verilen 204 işçiye destek verdi.

Belediye binası önünde bir araya gelen 9 meclis üyesi adına basın açıklaması yapan belediye meclis üyesi Kürşat Şimşek, işçilerin yanında olduklarını belirtti ve mücadele edeceklerini vurguladı.

Şimşek, “Her zaman ve her koşulda emekçilerimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Haklı mücadelemizi kamu vicdanında ve hukuksal olarak kazanıncaya kadar sürdüreceğiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP