DOLAR 33,9008 0.03%
EURO 37,6352 -0.04%
ALTIN 2.809,880,81
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:04

ÖĞLE'YE NAMAZ VAKTİ

İngiltere’de Filistin’e destek gösterileri
38 okunma

İngiltere’de Filistin’e destek gösterileri

ABONE OL
22 Haziran 2024 21:31
İngiltere’de Filistin’e destek gösterileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere’deki “Youth Demand” adlı gençlik grubu, İngiltere hükümetinin İsrail’e silah satışlarını durdurması ve Gazze’deki durumu dikkate alması için “Engel Olma” eylemleri düzenliyor.

Embankment’te Toplanan Eylemciler

Embankment Gardens parkında bir araya gelen protestocular, Gazze’de yaşanan acı durumu vurguluyor. Gazze asıllı Hala, bombardıman altındaki Gazze’de kurban ve ramazan bayramlarının nasıl geçtiğini anlatıyor.

Hala, Gazze’nin kuzeyinde gıda kıtlığının arttığını ve çocukların hızla kilo kaybettiğini dile getirerek, İsrail saldırıları sonucu yaralanan çocuklara yeterli yardımın sağlanamadığını belirtiyor.

  • Gazze’de kurban bayramında dağıtılan etlerin yetersizliği
  • Gazze’nin kuzeyindeki gıda kıtlığı ve yardım ihtiyacı
  • İngiltere’nin Gazze’den hasta kabulünde yetersizlik

Eylemciler, İngiltere’nin İsrail’e silah satışını durdurmasını talep ediyor ve dünya kamuoyunu Gazze’deki insanların yaşadığı zorluklara dikkat çekmeye çağırıyor.

Protestocular, bilgilendirme brifinglerinin ardından “Engel Olma” eylemlerini gerçekleştiriyor ve seslerini duyurmak için farklı bölgelerde toplanıp gösteriler düzenliyor.

Eylem sonucunda hiçbir protestocunun gözaltına alınmadığı bildiriliyor.

Eylemlerin devam edeceği ve seslerini duyurmak için mücadelelerine devam edeceklerini belirten protestocular, İngiltere hükümetinden adil bir tutum sergilemeye çağırıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP