DOLAR 33,9008 0.03%
EURO 37,6352 -0.04%
ALTIN 2.809,880,81
İstanbul
26°

AÇIK

13:05

ÖĞLE'YE NAMAZ VAKTİ

Deprem Konutları Hak Sahiplerine Teslim Ediliyor
13 okunma

Deprem Konutları Hak Sahiplerine Teslim Ediliyor

ABONE OL
27 Ağustos 2024 14:56
Deprem Konutları Hak Sahiplerine Teslim Ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Depremlerin ardından yapılan çalışmalar kapsamında, belirlenen hak sahibi kişiler için inşa edilen konutlarda önemli bir aşama kaydedildi. İlçede toplam bin 872 hak sahibinin bulunduğu projede, şu ana kadar 235 konutun inşaatı tamamlandı. Bu konutlardan 107’si depremzede hak sahiplerine teslim edildi.

Diğer konut projelerinin tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışmalar yürütülen şantiyeler, 7 gün 24 saat esasına göre faaliyet gösteriyor. Bu sürecin detayları, dronlar aracılığıyla da görüntülendi.

Anahtarlarını Alan Hak Sahipleri Mutlu

Anahtarlarını teslim alan hak sahiplerinden Mustafa Güler, depremde evinin ağır hasar alarak yıkıldığını belirtti. Yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ileterek, “Depremde bizi yalnız bırakmadı, kaybettiğimiz evlerimizi bize yeniden inşa ederek teslim ettiler. Bu süreci devlet ve millet olarak en iyi şekilde atlattık.” şeklinde konuştu.

Güler, kısa sürede yeni evlerine taşınacaklarını ve temizlik işlemlerinin ardından yeni bir hayata başlayacaklarını belirtti. “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Anahtarlarımızı teslim aldık, kısa süre içerisinde taşınacağız. Biraz temizlik işlerimiz var. Onları da tamamlayınca yeni hayata başlayacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP