DOLAR 34,1836 0.06%
EURO 38,2796 0.29%
ALTIN 2.898,82-0,72
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

16:17

İKİNDİ'YE NAMAZ VAKTİ

Çocuk Evleri Sitesi Temel Atma Töreni
6 okunma

Çocuk Evleri Sitesi Temel Atma Töreni

ABONE OL
27 Eylül 2024 17:14
Çocuk Evleri Sitesi Temel Atma Töreni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde hayırsever iş insanı Özcan Halaç tarafından yaptırılan Çocuk Evleri Sitesi’nin temel atma töreninde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Göktaş, ülkenin güzel yüzlü çocukları için güvenli ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturulduğunu belirtti. Göktaş, çocukların mutlu ve umutlu bir geleceği hak ettiklerini vurgulayarak, bu projenin çocukların sağlıklı gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.

Çocukların Geleceği İçin Çalışmalar

Bakan Göktaş, çocuklara sağlıklı bir eğitim, sevgi dolu bir yuva ve eşit fırsatlar sunarak daha iyi bir gelecek inşa etme hedeflerine vurgu yaparak, çocukların ülkenin geleceği ve refahı için büyük önem taşıdıklarını belirtti. Bakanlık olarak çocuklara destekleyici bir ortam sağlamak için çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

  • Bakanlık olarak çocuk bakım kuruluşlarında yeni modellerle hizmet sunulmaktadır.
  • Ülke genelinde birçok çocuk evi ve çocuk evleri sitesi bulunmaktadır.
  • Afyonkarahisar’da 13 çocuk evi ve 1 çocuk evleri sitesinde 101 çocuğa hizmet verilmektedir.

Çocuklara Destek ve Fırsatlar

Bakan Göktaş, çocuklara destek olmak ve yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli sosyal ve sportif alanlar sağlayacaklarını belirtti. Çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi. Ayrıca, çocukları teknoloji ve diğer ilgi alanlarında destekleyerek gelişimlerine katkı sağlayacaklarını vurguladı.

Ulusal ve Uluslararası Projeler

Bakan Göktaş, ailelerinden ayrı kalan çocuklara destek olmak için ulusal ve uluslararası projeler yürüttüklerine dikkat çekti. Özellikle koruyucu aile hizmetlerinin yaygınlaştırılması için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ayrıca, çocukları hayatın her alanında destekleyerek başarılı bireyler olmalarını sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

  • Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aile hizmeti uluslararası platformlarda örnek bir proje olarak gösterilmektedir.
  • Çocuklara eğitim, teknoloji ve diğer alanlarda destek verilerek gelişimleri desteklenmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP