DOLAR 34,0371 -0.09%
EURO 37,9902 0.2%
ALTIN 2.825,240,81
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

19:18

AKŞAM'A NAMAZ VAKTİ

Belçika’da Teröristlerden Hain Saldırı
122 okunma

Belçika’da Teröristlerden Hain Saldırı

Belçika'da Türk ve Kürt grupları arasındaki gerilim, toplum içindeki etkileşimleri ve sorunları ele alan detaylı bir analiz sunmaktadır. Kültürel farklılıkların ve siyasi görüşlerin çatıştığı bu durumun arka planını anlamak için bu içeriği inceleyin.

ABONE OL
26 Mart 2024 12:32
Belçika’da Teröristlerden Hain Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belçika’da PKK zanlısı teröristler arasında Nevruz kutlaması sonrası başlayan olaylar büyümeye devam ediyor. Dün gece yaşanan olayların ardından, terör örgütü PKK yandaşları bu gece de Türklere ait araçları ateşe verdi. Araçlar alevler içinde yanarken, Türkler duruma tepki gösterdi.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de sözde Nevruz kutlaması yapan PKK destekçileri taşkınlık çıkardı. Terör destekçileri, Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahalleden geçerken araçlardan PKK’yı simgeleyen bez parçaları ve elebaşı Öcalan’ın posterlerini salladı.

Terör Sevicileri Polis Tarafından Kurtarıldı!

Türklerin tepki göstermesi üzerine arbede yaşandı. PKK yandaşlarını linçten Belçika polisi kurtardı. Olay sırasında çok sayıda provokatör hastanelik oldu.

Gerilim Tırmanıyor

Önceki akşam başlayan gerginlik iki gün boyunca devam etti. Kalabalık bir grup, terör örgütü lehine sloganlar atıp Türklere ait dükkanlara ve araçlara zarar verdi. Güvenlik güçlerinin müdahalesine rağmen ülkede tansiyon düşmüyor.

Özet

  • Başkent Brüksel’e yaklaşık bir saat uzaklıktaki Heusden-Zolder’de sözde Nevruz kutlamalarından dönen PKK destekçileri, Türk asıllı vatandaşların yoğun olarak yaşadığı caddeden geçmiş ve bu duruma tepki gösteren Türkler ile arbede yaşanmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP