DOLAR 34,0364 0%
EURO 37,9677 0.08%
ALTIN 2.820,02-0,17
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:04

ÖĞLE'YE NAMAZ VAKTİ

  • ADIM HABER
  • Ekonomi
  • Vodafone Busıness’ın Akıllı Fabrika tahlili, Okursoy’un verimliliğini yüzde 45 artırdı
162 okunma

Vodafone Busıness’ın Akıllı Fabrika tahlili, Okursoy’un verimliliğini yüzde 45 artırdı

ABONE OL
15 Şubat 2024 12:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Vodafone Business, sunduğu Akıllı Fabrika tahliliyle metal imalat markalarından Okursoy'un operasyonel verimliliğini yüzde 45 artırdı.

Şirketten yapılan açıklamaya nazaran, işletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business şirketlerin dijital dönüşümlerine takviye olmayı sürdürürken, teknoloji tahlilleriyle de işletmelere verimlilik ve tasarruf imkanı sunuyor.

Okursoy'a bulut tabanlı Akıllı Fabrika eseri entegrasyonuyla hizmet veren Vodafone Business, sunduğu tahlille işletmenin kendi dalında rekabet avantajı ve makine verimlilik artışı yakalamasını sağlarken, kurumsal müşterisinin dijitalleşme seyahatindeki en kıymetli partnerlerinden biri oldu.

– Akıllı Fabrika tahlilleriyle üretim ve iş takibi süreçleri optimize edildi”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Heyeti Lider Yardımcısı Hasret Kestioğlu, Vodafone Business olarak kendilerini yalnızca bir telekom şirketi olarak değil, inovasyonlarıyla işletmelerin tüm teknolojik gereksinimlerine karşılık veren bir dijital iş ortağı ve teknoloji danışmanı olarak konumladıklarını belirtti.

Kestioğlu, Akıllı Fabrika çözümümüzle üretim ve iş takibi süreçleri optimize edildiğini kaydederek şu değerlendirmelerde bulundu:

“Nesnelerin interneti, yapay zeka, bulut uygulamaları, data merkezi üzere teknoloji ve inovasyonlarımızla, işletmelerin gereksinimlerine yönelik birçok tahlili şirketlerimize sunuyoruz. Bu paralelde biz de Akıllı Fabrika eserimizle metal imalat endüstrimizin önde gelen markalarından Okursoy'un tahlil ortağı olduk.”

Akıllı Fabrika tahlili sayesinde Okursoy'un ERP sistemini, makineleri ve operatörleri irtibatlı hale getirirken, tüm bilgilerine uzaktan erişebilir bir pozisyona geldiğine dikkati çeken Kestioğlu, “Anlık olarak takip ettiği üretim süreçlerini, tesirli içgörüler sunan gelişmiş raporlar sayesinde optimize etmesinin yanında dijital iş ortağımız, iş takibi misyonlarının dijitale aktarılması sayesinde gerçek vakitli verimlilik takibini yaparak makine verimliliğinde de yüzde 45 artış elde etmiş oldu.” tabirlerini kullandı.

– Dijitalleşme sayesinde verimlilik oranı arttı

Okursoy İdare Heyeti Üyesi Mehmet Okursoy da Vodafone Business ile iş birlikleri kapsamında ve uzman takımların takviyesiyle Akıllı Fabrika tahlili ile üretim süreçlerini yalın, verimli ve izlenebilir bir yapı dâhilinde yönetebildiklerini söz etti.

Vodafone Business takımlarının takviyesiyle, Akıllı Fabrika tahlilini problemsiz bir biçimde tamamlayarak fabrikamıza entegre ettiklerini kaydeden Okursoy, şunları kaydetti:

“Üretimimizi kapasite, müddet ve makine bazında anlık olarak takip edebilmeye başladık ve gerektiğinde bu süreçlerimize de anında müdahale edebilme imkanı yakaladık. Gereksinimlerimize özel olarak tasarlanan bu tahlil sayesinde ise verimliliğimizi kayda kıymet oranda artırdık ve güçlü bir altyapıya kavuştuk. Merkez fabrikamıza entegre ettiğimiz bu uçtan uca tahlille, üretim süreçlerimizi dijitalleştirerek optimize ediyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP