DOLAR 34,2845 -0.01%
EURO 37,0668 0.21%
ALTIN 3.003,090,36
İstanbul
15°

AZ BULUTLU

12:53

ÖĞLE'YE NAMAZ VAKTİ

TUSAŞ Yerleşkesine Yapılan Terör Saldırısı Üzerine Açıklamalar
  • ADIM HABER
  • Gündem
  • TUSAŞ Yerleşkesine Yapılan Terör Saldırısı Üzerine Açıklamalar
2 okunma

TUSAŞ Yerleşkesine Yapılan Terör Saldırısı Üzerine Açıklamalar

ABONE OL
24 Ekim 2024 07:29
TUSAŞ Yerleşkesine Yapılan Terör Saldırısı Üzerine Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramankazan’daki TUSAŞ Yerleşkesine Terör Saldırısı

TUSAŞ’ın Kahramankazan yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

  • Gerekli Tahkikat ve Çalışmalar

Bu hain saldırı sonrasında, ilgili kurumlar tarafından gerekli tahkikat ve çalışmalar titizlikle yürütülmektedir. Sosyal medya platformlarının, terör propagandasına zemin hazırlayan içeriklere kesinlikle izin vermemesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Bu platformların, toplumun huzurunu ve güvenliğini korumak adına daha sorumlu bir yaklaşım sergilemesi önem arz etmektedir.

Aynı şekilde, medya kuruluşlarının da terörle ilgili haberlerini dikkatli bir şekilde yaparak toplumun doğru bilgilendirilmesini sağlaması ve terör propagandasına karşı duyarlı davranması gerekmektedir. Bu sorumluluk bilinci, terörün yayılmasını engellemede kritik bir rol oynayacaktır.

Tüm benzeri süreçlerde olduğu gibi bu süreçte de vatandaşlarımızın dezenformasyon faaliyetlerine karşı duyarlı olmalarını, yalnızca resmi kaynaklardan yapılan bilgilendirmelere itibar etmelerini önemle rica ediyoruz. Ülkemize yönelik terör tehdidi sona erene kadar, sınırlarımız içinde ve dışında mücadelemiz kesintisiz devam edecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP