DOLAR 34,0411 0.04%
EURO 37,9413 0.12%
ALTIN 2.818,50-0,22
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:04

ÖĞLE'YE NAMAZ VAKTİ

Yabancı Turistlerin Seyahat Deneyimleri
10 okunma

Yabancı Turistlerin Seyahat Deneyimleri

ABONE OL
11 Eylül 2024 17:52
Yabancı Turistlerin Seyahat Deneyimleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazetenin “Okuyucuların Seyahat Önerileri” başlıklı bölümünde, farklı ülkelerden gelen turistlerin Türkiye’de yaşadıkları unutulmaz deneyimler anlatıldı.

Prens Adaları: Kalabalıktan Uzak Bir Sığınak

İstanbul’un kalabalığından kaçmak isteyen turistler için Prens Adaları, mükemmel bir sığınak olarak öne çıktı. Günübirlik gezilerle adaların keyfini çıkaran ziyaretçiler, gün batımını izleyerek seyahatlerini taçlandırdı.

Marmaris: Doğal Güzelliklerle Dolu Bir Rota

Turistler, Türkiye’nin kıyılarından ve özellikle Marmaris’ten etkilenerek, bisikletle çevredeki doğal güzellikleri keşfettiler. Sakartepe’nin zorlu tırmanışları ve Kiran’ın çam ormanları arasındaki manzara, ziyaretçilerin gözdesi oldu.

Çıralı: Tarih ve Doğa İç İçe

Çıralı, sakin plajları ve Olimpos antik kentiyle turistlerin ilgisini çeken bir destinasyon oldu. Tarih ve doğanın iç içe geçtiği bu bölge, huzur dolu deneyimler sunuyor.

Türkiye’nin Gastronomi Zenginliği

Gezginler, Türk mutfağının zenginliğine hayran kalarak, farklı lezzetleri deneyimledi. Özellikle Hamsiköy’de tattıkları sütlacın, Türk mutfağının özgünlüğünü kanıtladığını belirttiler.

Tarihi ve Kültürel Zenginlikler

Turistler, Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfederken, Amasya’nın Osmanlı evleri ve kaya mezarlarının büyüleyici atmosferinden etkilendiler. Afyonkarahisar’daki kale ve Osmanlı mimarisi de gezginlerin ilgisini çeken noktalardan oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP