DOLAR 34,0936 0.21%
EURO 37,9750 0.25%
ALTIN 2.817,68-0,25
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A NAMAZ VAKTİ

Bolu Valisi Erkan Kılıç: Anadolu Otoyolu’nda Yoğun Trafik Oluştu
  • ADIM HABER
  • Yaşam
  • Bolu Valisi Erkan Kılıç: Anadolu Otoyolu’nda Yoğun Trafik Oluştu
24 okunma

Bolu Valisi Erkan Kılıç: Anadolu Otoyolu’nda Yoğun Trafik Oluştu

ABONE OL
5 Ağustos 2024 18:59
Bolu Valisi Erkan Kılıç: Anadolu Otoyolu’nda Yoğun Trafik Oluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Anadolu Otoyolu’nda yaşanan çalışmalar nedeniyle dün İstanbul istikametinde yoğun trafik oluştuğunu açıkladı. Otoyolda yapılacak olan uzatma ve yenileme çalışmaları sebebiyle araç trafiğinin D-100 kara yoluna yönlendirildiğini belirten Vali Kılıç, bu durumun yoğunluğa sebep olduğunu ifade etti.

Karayolları 41. Şube Şefliği’nde gerçekleştirilen toplantıda alınacak tedbirler konusunda bilgi veren Vali Kılıç, emniyet, jandarma ve karayolları yetkililerinin trafikte yaşanan aksaklıklar ve alınması gereken önlemler hakkında görüş alışverişinde bulunduğunu söyledi.

Anadolu Otoyolu’nda yapılacak olan tünel uzatma ve derz yenileme çalışmalarının 31 Temmuz ile 19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini hatırlatan Vali Kılıç, çalışmalar nedeniyle otoyolun belirli bölümlerinin kapalı olduğunu ve trafiğin D-100’e yönlendirildiğini belirtti.

Vali Kılıç, özellikle pazar günleri İstanbul’a dönüş yapmak isteyen sürücülerin yoğunluğa sebep olduğunu vurgulayarak, bu durumun dün yaşandığını ve 8 kilometrelik bir kuyruğun oluştuğunu ifade etti. Yoğunluğun giderilmesi için gece boyunca süren çalışmaların başarılı olduğunu belirten Vali Kılıç, sürücülerin alternatif yolları tercih edebileceklerini dile getirdi.

Vali Kılıç, çalışma süresince oluşabilecek yoğunluğa karşı sürücülerin Ankara-Beypazarı-Nallıhan-Akyazı-Adapazarı veya Ankara-Eskişehir-Bilecik-Adapazarı güzergahlarını kullanabileceklerini sözlerine ekledi.

Ulaşımın yavaşlamasında etkili olan tır, kamyon, çekicilerin trafiğe çıkış saatlerine yönelik çalışmalar yapacaklarını belirten Vali Kılıç, sürücülerin daha az etkilenmesi için gerekli tedbirlerin alındığını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP