DOLAR 34,1125 -0.05%
EURO 37,9929 0.05%
ALTIN 2.819,530,13
İstanbul
22°

PARÇALI BULUTLU

13:04

ÖĞLE'YE NAMAZ VAKTİ

Sarıkamış’ta Baharın Güzelliği
32 okunma

Sarıkamış’ta Baharın Güzelliği

ABONE OL
7 Temmuz 2024 12:21
Sarıkamış’ta Baharın Güzelliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en yüksek yerleşim yerleri arasında bulunan Sarıkamış’ta, kış mevsiminin zorlu geçtiği bilinir. Ancak Hançerli düzünde açan beyaz “kır melikesi” çiçekleriyle süslenen meralar ve çayırlık alanlar, Sarıkamış’ın baharla birlikte nasıl bir güzellik haline dönüştüğünü gözler önüne seriyor.

Kayak merkezi bölgesindeki çiçekler ve kelebeklerin oluşturduğu manzara, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Sarıkamışlı vatandaşlardan Tekin Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarıkamış’ın her mevsimde ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu belirtti.

Sarıkamış’ın dünya genelinde en güzel yerlerden biri olduğunu vurgulayan Altun, “Kışın kartpostallık manzaralar sunan Sarıkamış, yaz aylarında ise çiçeklerle bezenmiş doğasıyla büyüleyici bir atmosfere bürünüyor. Batı bölgelerinde farklı güzellikler olabilir ancak burası ayrı bir dünya güzelliğine sahip. Çiçekleri, ormanı, kuşlarıyla her şeyiyle mükemmel bir yer Sarıkamış.” şeklinde konuştu.

Doğal yaşam alanlarındaki kelebeklerin ve kuşların yanı sıra, sulak alanlarda yiyecek arayan leylekler de Sarıkamış’ın doğal güzelliklerine renk katıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP