DOLAR 34,1072 0.05%
EURO 37,9979 0.23%
ALTIN 2.818,510,09
İstanbul
22°

PARÇALI BULUTLU

13:04

ÖĞLE'YE NAMAZ VAKTİ

14 Yaşındaki Hasan Bakır, LGS’de Mükemmel Başarıya İmza Attı
  • ADIM HABER
  • Yaşam
  • 14 Yaşındaki Hasan Bakır, LGS’de Mükemmel Başarıya İmza Attı
43 okunma

14 Yaşındaki Hasan Bakır, LGS’de Mükemmel Başarıya İmza Attı

ABONE OL
28 Haziran 2024 18:37
14 Yaşındaki Hasan Bakır, LGS’de Mükemmel Başarıya İmza Attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kültür Mahallesi’ndeki Turgut Özal Ortaokulundan mezun olan 14 yaşındaki Hasan Bakır, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda tüm soruları doğru yanıtladı ve büyük bir başarı elde etti. Bakır, sonuçların açıklanmasıyla büyük sevinç yaşadı ve kentteki devlet okullarında bu başarıyı elde eden tek öğrenci oldu.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulhaluk Çakan ve Turgut Özal Ortaokulu Müdürü Aslan Soysal, Hasan Bakır’ı tebrik ederek başarısından dolayı gurur duyduklarını ifade etti. Bakır’ın ailesi ve öğretmenlerinin destekleriyle sınava hazırlandığı ve başarısında emeklerinin büyük payı olduğu belirtildi.

Hasan Bakır, yaptığı açıklamada, çalışma azmi ve ailesinin desteği sayesinde sınavı başarıyla geçtiğini ifade ederek, ileride iyi bir meslek sahibi olmayı hedeflediğini dile getirdi. Bakır, Galatasaray veya İstanbul Erkek Lisesi’nde okumak istediğini belirtti ve ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Ailesinden Gelen Destekle Büyük Başarı

Hasan Bakır’ın annesi Selma ve babası Fevzi Bakır, oğullarının başarısından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Ablasının avukat olduğunu, ağabeyinin ise tıp fakültesinde okuduğunu ifade eden aile, Hasan Bakır’ın da kendilerini gururlandırdığını ve mutlu ettiğini kaydetti.

Annesi Selma Bakır, oğlunun sınav sürecindeki çalışmalarını yakından takip ettiğini ve motivasyon sağladığını dile getirerek, ailesinin Hasan’a verdiği destekle başarılı olmasında önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Baba Fevzi Bakır ise duygusal anlar yaşadığını ifade ederek, Hasan’ın başarısından dolayı gurur duyduğunu ve herkese teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü: Hasan Bingöl’ün Gururu Oldu

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulhaluk Çakan, Hasan Bakır’ın 500 tam puan alarak Bingöl’ün gururu olduğunu belirterek, başarılı öğrenciyi tebrik etti. Çakan, Hasan’ın emeklerinin karşılığını almasından dolayı mutluluk duyduklarını ve gelecekte de başarılı olacağına inandıklarını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP