DOLAR 34,1119 0.07%
EURO 38,0072 0.26%
ALTIN 2.819,790,14
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:04

ÖĞLE'YE NAMAZ VAKTİ

Furkan Çakır Sahipsiz Köpek Saldırısından Sonra Travma Yaşıyor
  • ADIM HABER
  • Yaşam
  • Furkan Çakır Sahipsiz Köpek Saldırısından Sonra Travma Yaşıyor
38 okunma

Furkan Çakır Sahipsiz Köpek Saldırısından Sonra Travma Yaşıyor

ABONE OL
26 Haziran 2024 16:39
Furkan Çakır Sahipsiz Köpek Saldırısından Sonra Travma Yaşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahipsiz köpeklerden kaçarken yüksek bir duvardan atlaması sonucu sağ kolu kırılan Furkan Çakır, tedavi gördüğü Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinden taburcu edildi. Çakır, gazetecilere yaşadığı korkuyu üzerinden atamadığını ve köpeklerin saldırısını unutamadığını belirtti.

Furkan Çakır, köpeklerin saldırısından önce köpekleri çok sevdiğini ancak artık onlardan korktuğunu dile getirdi. Kendi bahçelerinde de köpeklerinin olduğunu ancak artık korkuyla dolu olduğunu ifade etti. “Çocuğum artık tek başına dışarı çıkamıyor” diyen baba İbrahim Çakır, ailenin bu durumu atlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Sahipsiz köpek sorununun çözüme kavuşturulması gerektiğini vurgulayan Çakır, beldesinde muhtar ve belediye başkanıyla görüşerek sorunları anlattığını belirtti. Çocuğunun artık dışarı çıkamadığını dile getiren Çakır, Türkiye genelinde bu tür sorunların arttığını ve acil çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.

Merkeze bağlı Sav beldesinde yaşanan olayda, 22 Haziran akşamı arkadaşının evine giderken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Furkan Çakır, köpeklerden kaçarken yüksek duvardan atlayarak sağ kolunu kırmıştı. Ailesi tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürülen Çakır, ameliyata alınmış ve kırılan kolu iki adet telle sabitlenmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP