DOLAR 34,1125 0.07%
EURO 37,9948 0.23%
ALTIN 2.818,580,10
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:04

ÖĞLE'YE NAMAZ VAKTİ

Anız Yangınında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 15’e Yükseldi
  • ADIM HABER
  • Yaşam
  • Anız Yangınında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 15’e Yükseldi
40 okunma

Anız Yangınında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 15’e Yükseldi

ABONE OL
23 Haziran 2024 20:08
Anız Yangınında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 15’e Yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üzücü Bir Durum: Anız Yangınında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 15’e Yükseldi

Mardin İl Sağlık Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağı ilçelerinde meydana gelen anız yangınlarında hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükseldi. Yangın nedeniyle çeşitli hastanelerde tedavi gören 3 kişi daha maalesef yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybedenler arasında Mazıdağı ilçesinin Yücebağ Mahallesi’nde Şeyhmus Demir, Hasan Demir, Mazhar Demir, Nuri Demir, Sinan Deviren, Remzi Yılmaz, Resul Yılmaz, Azat Yılmaz, Taliha Demir, Fadıl Demir ile Çınar ilçesinin Köksalan Mahallesi’nde Ubeydullah Buğdaycı, Abdurrahman Buğdaycı ve Yazçiçeği Mahallesi’nde İsmail Yardımcı, Kerime Erdemli ve Zekiye Erdemli gibi değerli insanlar bulunmaktadır.

Yangında yaralanan iki kişinin tedavisi devam ederken, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürmektedir. Diğer yaralılar ise tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir.

Anız yangını, 20 Haziran’da Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde başlamış ve rüzgarın etkisiyle Mardin’in Mazıdağı ilçesine doğru yayılarak geniş bir alanda zarara yol açmıştır. Yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların özverili çalışmaları sonucu kontrol altına alınmıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP